Avaliações de Restaurant Valentino / Pizzeria Da Roberto Almelo

Avaliações recentes

4.0
Wally
29 novembro 2022

de pizza's waren goed van kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

Eugénie
27 novembro 2022

Het was weer top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tineke Laanstra
27 novembro 2022

Zo wel de canneloni als de spareribs waren heerlijk. In de salade zat helaas geen pecorino wel ham en ei. De anti-pasta smaakte heel erg zuur en anders dan normaal geen idee waarom.

J.B.
26 novembro 2022

De bestelling was een uur te laat. De patat was niet meer warm, maar de pasta was prima.

Arie
23 novembro 2022

Bezorger sprak nauwelijks NL, Valentino lostte ontstane problemen goed op. Kreeg nieuwe levering weliswaar met dezelfde bezorger, maar t eten was ouderwets lekker

Anton
22 novembro 2022
Joce
20 novembro 2022

Pizza’s waren helaas koud. Bodem was erg slap en nat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dijkstra
20 novembro 2022

Zoals altijd een overheerlijke pizza!! Bezorging op de aangegeven tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Luis Ortega
19 novembro 2022

Top!

Joke schokker
19 novembro 2022

De vulkano pizza was koud moest ik stuk voor stuk verwarmen. De bezorging kon het adres niet vinden. En toen moest ik nog betalen terwijl ik dat al online gedaan had. De bezorger bleef maar vragen om geld, heeft zijn baas gebeld die kwam er ook niet uit zou het uitzoeken, en ik zat met een koude vulcano. Geen bericht terug gehad, vind ik echt geen goed service. Denk dus dat ik niet meer bestel. Vr.Gr. Joke schokker, E.mail adres: schokkergm@gmail.com

Brenda
18 novembro 2022

Heerlijke pizza. 3 euro bezorgkosten en 0.45 ct transactiekosten vind ik veel. Dan liever geen blikje cola. Wij drinken dat sws niet!

a.dunhoft
13 novembro 2022
Angelique
13 novembro 2022

Was weer heerlijk en super snel bezorgd 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

keijzer
31 outubro 2022
Richard
30 outubro 2022

Helaas aardig wat verbrande randen aan de pizza’s! vorige keer waren de pizza’s vele malen beter!

Yvonne
17 outubro 2022

De smaak was heerlijk, de bodem te dik voor een Italiaanse pizza en te kort in de oven geweest waardoor het een slappe bedoening was. Erg sompig

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tobias
8 outubro 2022

Super pizza met lekker veel vis. Snelle bezorging en netjes verpakt.

Luis Ortega
2 outubro 2022

Top!

Koos
20 setembro 2022

Pasta was oké, de pizza was geplet in de doos. Beide producten waren niet echt goed warm.

Kuiper
16 setembro 2022
Katrien Hospers
12 setembro 2022

Heerlijke pizza en zeer snel geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alfred
7 setembro 2022

Smaakt goed en snelle levering. We gaan het zeker weer doen :)

Maarten
29 agosto 2022

Prima pizza's en snelle bezorging!

Rob van der Pot
29 agosto 2022

supersnelle bezorging

Annette
26 agosto 2022

Lekker eten, prima service : TOP !!

Kamp
25 agosto 2022

Wij hebben dit restaurant een uur na de bezorgtijd gebeld met de vraag wanneer ons eten bezorgd zou worden. Ze gaven aan dat er elk moment aangebeld kon worden. 25 minuten na dat telefoontje was ons eten er eindelijk. Ze zitten in dezelfde stad. Het eten was dus niet eens onderweg.

van der Linde
16 agosto 2022

Wij hadden bij opmerkingen opgeschreven, dat wij graag de ene pizza Zonder uien willen hebben, en wat zat er op de pizza. Veel uien. Helaas was dit niet de eerste keer. Graag de opmerkingen goed lezen.

Zweers
15 agosto 2022

Lasagna was aangebrand op meerdere plekken waardoor een deel niet meer te eten was. Inktvisringen waren top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anna
8 agosto 2022

Heerlijke pizza , en zowel een snelle als nette levering .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Luis Ortega
1 agosto 2022
Braamhaar
31 julho 2022

Top zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willeke Meijer
30 julho 2022

We wonen op 2 minuten fietsen van Valentino en halen normaal de pizza's af. Vanavond een keer laten bezorgen door omstandigheden. Bestelling kwam een half uur later dan aangekondigd ( 1 uur) en was koud. Bezorger kon zijn fiets niet parkeren door defecte standaard. Pizza was dus goed maar koud wat naar mijn idee niet had gehoeven gezien de afstand.

Arjan van den Berg
27 julho 2022

Was erg lekker, ruim op tijd en heerlijk warm

Richard Kleinsman
24 julho 2022
Malou
8 julho 2022

We hadden de vorige keer Cotelet alla funghi besteld. We hadden aangegeven dat we de saus graag dik wilden en apart verpakt zouden willen hebben. Nu zat de saus door de groente heen. Daarnaast was de patat veel te hard gebakken.

Jolanda van Berkel
29 junho 2022

De pizza was niet lekker van smaak, slecht gebakken. Zwart. Hadden extra artisjokken betaald en besteld maar bijna geen artisjokken.

Harry van de Vosse
21 junho 2022

De bezorging kon door privé omstandigheden niet geleverd worden. Ik heb hier alle begrip voor en wens jullie veel sterkte! De betaling ontvang ik graag retour, BVD!

Miranda
29 maio 2022

Pizza’s waren lauw, de cocktailsaus was niet meegeleverd, terwijl wel besteld. Exact op het afgesproken tijdstip bezorgt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Greetje en Rein
28 maio 2022

Eten was heerlijk!!! Het duurde alleen een neetje lang voordat jet bezorgd werd.

Saskia Brummelhuis
28 maio 2022

Heerlijk pizza, snelle bezorging. Klein puntje, ik had aangegeven of de pizza gesneden kon worden, helaas is dit er bij ingeschoten.

Niek
27 maio 2022

Heerlijke pizza’s en snel klaar

P
26 maio 2022
E. Lozeman
4 maio 2022

Eten is voor ons altijd prima geweest maar de bezorger mag wel iets vriendelijker zijn, een vriendelijke lach doet al wonderen.

Gerben
4 maio 2022
Nienke
1 maio 2022

Pizza en pasta waren heerlijk! Gewoon zoals we van ze kennen. Bezorging was ruim een uur na verwachtte bezorgtijd; 2 uur na besteltijd. De bezorger had er zelf ook weinig plezier in vandaag en sprak geen woord.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Greetje
20 abril 2022

Het was weer heerlijk! Al vele jaren gast in het restaurant en bezorgen. Er is heus wel eens iets fout gegaan maar over het algemeen, heel lekker!

Luis Ortega
13 abril 2022
Marleen van schagen
10 abril 2022

Super lekkere pizza’s en bezorging was super snel!😊

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mirjam
8 abril 2022

zoals altijd heerlijk

Visser
7 abril 2022
Mandy
2 abril 2022

Heerlijke gerechten. Goed warm.

Bastiaan
2 abril 2022

+ Pizza was erg lekker. - Bezorging duurde meer dan 1,5 uur

Harry
2 abril 2022
Simone Veneman
25 março 2022

De bezorgtijd was verkeerd. Daar werd heel netjes op gereageerd. De pizza's werden weer opgehaald en we zouden nieuwe pizza's krijgen op het door ons gekozen tijdstip. Maar de 'nieuwe' pizza's leken de pizza's van eerder maar dan weer opgewarmd! Het was absoluut niet de kwaliteit die we gewend zijn van Da Roberto. Heel jammer!

Alaaddin
22 março 2022

Warm pasta gegeten. Zeker van genoten. En bezorging was binnen aangegeven tijd. Dank u wel!

Keupink
20 março 2022

De pizza’s waren heerlijk en goed op temperatuur (zoals we gewend zijn van deze pizzeria). De pizza’s werden op tijd besteld en de bezorger was heel vriendelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

eugenie.braamhaar007@gmail.com
19 março 2022

Het was weer top

Harmina Van der Vern
13 março 2022

Heerlijke pizza,s en prima snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anouk
9 março 2022

Heerlijk zoals altijd en op tijd bezorgd.

Jeroen Kreuwel
6 março 2022

Lasagna saus was smakeloos en bitter. Smaakte verbrand. Geen bechamel en veel te veel kaas.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Margreet Littelink
5 março 2022

De smaak van de pizza was prima, alleen erg jammer dat hij echt koud was. De afspraak voor de bezorging was 16.00u maar hij werd pas om 16.30u bezorgd.

Appie
1 março 2022

Bezorging mag sneller

-
24 fevereiro 2022

Voor het eerst besteld. Prima pizza, niet te zout en voor de verandering niet een vette verzadigde pizzadoos! Was lekker

Joost
21 fevereiro 2022

3 kwartier te laat 3 slapoe natte dozen met lauwe pizza's bezorgd. Geen sorry of wat dan ook van de bezorger. Dat kan vast wel beter de volgende keer hoop ik.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Markvoort
19 fevereiro 2022

Pizza niet goed op temperatuur - Bezorger aardig/goedlachs

P3
13 fevereiro 2022

Lekker eten ontvangen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcel
13 fevereiro 2022
Harry
9 fevereiro 2022

Grote pizza ruim belegd. Erg smakelijk.

Harry
8 fevereiro 2022
Ellen
7 fevereiro 2022

Prima op tijd bezorgd en ook nog lekker warm, sowieso heerlijk eten van Valentino

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Diana
6 fevereiro 2022
Mieke
4 fevereiro 2022
Vetker
2 fevereiro 2022

Gewoon goed, lekkere pizza

De verhuizers
1 fevereiro 2022

Er was een bezorgtijd toegezegd die niet ingehouden werd. Half uur nadien hebben we gebeld en kregen te horen dat het nog 1,5 uur zou duren. Totaal geen communicatie. Nooit weer dus en niet aan te bevelen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Haakmeester
31 janeiro 2022

Veel te laat en alle extra’s waren er niet

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

David
30 janeiro 2022

De pizza was koud en een gedeelte was nat. De rand was doorweekt. De garnalen waren niet vers

Bos
28 janeiro 2022

Snel klaar en hartstikke lekker!!

Petra
26 janeiro 2022

Pizza's zijn heerlijk!

Kamila Konieczna
26 janeiro 2022

👌

Faisca Drent
23 janeiro 2022

Eten was erg lekker. Aardappeltjes en patat had echt warmer gekund. Gratis 3 blikjes cola erbij gekregen. Gaan hier zeker weer bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alice
20 janeiro 2022

Wat een heerlijke rijkbelegde pizza’s. Hier gaan we vaker bestellen!

Samantha
19 janeiro 2022

Altijd lekker eten, personeel erg vriendelijk en alles is altijd mogelijk!

Leo
16 janeiro 2022

Pasta nog lekker warm. Pizza was al wel wat afgekoeld. Wel lekker gegeten. Bestelling werd uiteindelijk eerder afgeleverd dan aangegeven.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frans
15 janeiro 2022

Gewoon de beste pizza’s van Almelo

Braamhaar
13 janeiro 2022

Top verzorgd

Roel
12 janeiro 2022

Heerlijke pizza carbonara gegeten

Els
10 janeiro 2022

Overheerlijke goed gevulde pizza’s, stipt op tijd, gesmuld. 👌🏼

Kristel Tijhuis
2 janeiro 2021
Braamhaar
2 janeiro 2021

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter Holtkamp
2 janeiro 2021

Goede en lekkere pizza,

Danielle
2 janeiro 2021
Juninck
2 janeiro 2021
Marion
2 janeiro 2021

We hebben onze bestelling 2 uur nadat we besteld hadden gekregen. Dat was al een teleurstelling en toen was mijn pizza ook nog lauw toen ik hem op ging eten. Jammer.

Bos
30 dezembro 2021
Rina
24 dezembro 2021
Tamar
18 dezembro 2021
Juninck
18 dezembro 2021

Top! Zoals altijd!

Ellen
4 dezembro 2021

Pizza en salade waren weer perfect, alleen kwam het een half uurtje vroeger dan aangegeven. Gelukkig was ik wel thuis.

Walter
27 novembro 2021

Bezorging was op tijd (15 minuten te vroeg !) Het eten was warm. De smaak was prima.

p.e.t73
15 novembro 2021

Goed eten voor redelijke prijs.

Engel
31 outubro 2021

De bodem was erg nat en het vet droop eruit erg jammer dit was de 1 st keer dat we hier hadden besteld de bestelling hebben we zelf afgehaald en moesten nog 45 min wachten in de zaak zeg dan gewoon dat het druk is en het wat later word!

Harry Vrielink
23 outubro 2021
Ter braak
16 outubro 2021

Was 10 min te laat.. terwijl online een tijd moest worden aangegeven.

Arman
5 outubro 2021

Lekkerste eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ben
2 outubro 2021

Eten thuis is altijd wat minder lekker (bijv. Warm). Was vandaag precies o afgesproken tijd bezorgd en nog goed warm (niet te lang onderweg). Prima tevreden

V. Straaten
2 outubro 2021
Anouk
25 setembro 2021

Heerlijk, warm snelle service

Rita Arts
25 setembro 2021

Heerlijk eten en goede service.

Vaste klant
19 setembro 2021
Braamhaar
29 agosto 2021

Het was lekker De smaak was prima Het is wel eens anders geweest gelukkig is weer lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danny
28 agosto 2021

Kreeg verkeerde pizza bezorgd. Kan gebeuren. Helaas was de vervangende pizza niet meer warm.

Ria
28 agosto 2021

Supersnel bezorgd, nog steeds warm en vooral lekker

Bert
25 agosto 2021

Heb "Pasta alla Pollo" besteld, heerlijk gerecht!! Online bestellen via Valentino gaat zonder problemen, makkelijk en snel.

ts
24 agosto 2021
Angela Keddeman
22 agosto 2021
R
21 agosto 2021

Super snel en zoals altijd heerlijk

M
16 agosto 2021

Super zaak! Lekkere pizza!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
14 agosto 2021

Jammer genoeg was het geen succes. Onze bestelling kwam niet op het aangegeven tijdstip , en toen we om een kwartier laten belden om navraag te toen, bleek de computer stuk, dus er was helemaal geen actie ondernomen. We hebben wel een half uur later onze bestelling mogen ontvangen, het was lekker, maar de bezorger was een beetje snel in de bochten, de kaas van de Quattro kaas was in een hoek belandt. Dus, dit was geen succes en we gaan dat niet meer herhalen. Het lijkt ons verstandig dat U het online gebeuren nog verbetert. Mvg

Frank
12 agosto 2021
Rick
9 agosto 2021

Lekkere pizza. Warm en binnen de aangegeven bezorgtijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Andrzej
7 agosto 2021

Best pizza in Almelo 😏

Bart Zandstra
7 agosto 2021

Voor de eerste keer besteld. Bezorging laat te wensen over. Bestelde 18:10 uur belde 19:05 uur. Kreeg te horen dat ze “nu” de bezorging doen. Woon letterlijk 5 minuten loopafstand. 19:40 uur was het er nog niet! Was eigenlijk zover dat ik het niet meer hoefde. Eenmaal het eten ontvangen kan ik alleen maar zeggen dat het heel erg lekker was. Echter bestel ik er nooit meer.

Manon
5 agosto 2021
Kok
5 agosto 2021

min punten: - afhaalmoment volgens online order: 17:40, daadwerkelijk gereed 18:15 dat is 35min langer. Telefonisch bestellen zal mogelijk een betere inschatting gereedtijd geven. - Pizza's zijn ondanks het verzoek daartoe niet gesneden geleverd Was erg druk. Plus punt: Pizza's waren prima!

Anette
5 agosto 2021

Eerst verkeerde pizza daarna geruild voor de goede bestelling maar deze was aangebrand. En zat niet de ingrediënt die ik ook wou. Jammer, maar service is daar altijd goed van de (mede) eigenaar.

Velp
4 agosto 2021

Bij het ophalen van onze bestelling (35 min na plaatsen bestelling) blijkt dat deze nog niet aan de koks is doorgegeven en dat we nog eens 45!! minuten zouden moeten wachten op onze 4 pizza’s. Uiteraard de bestelling dus maar geannuleerd aangezien we dan weer opnieuw terug zouden moeten komen en het veel te laat zou worden.

Dogan
1 agosto 2021

Helaas na 1,5 uur wachten, de bestelde pizza niet bezorgt. Ze waren mijn bestelling vergeten klaar temaken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Middelkamp
1 agosto 2021

Bestelling zou er met een uur zijn , dit werd echter veel later . Pizza bodems helemaal nat , niet te eten ! Erg jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans Meijer
27 julho 2021

Compliment voor kwaliteit en bezorging! Helemaal top

Anette
27 julho 2021
Bert
22 julho 2021

Een heerlijke "pasta ala pollo" gegeten. Online besteld, alles gegaan zoals afgesproken.Top!!

Mieke
19 julho 2021

Het eten was prima, de bezorging liet op zich wachten

Erna
14 julho 2021

Kwaliteit van het eten was prima. De planning laat nog veel te wensen over! Kregen een mail dat het eten om 18:15 uur klaar zou zijn. Uiteindelijk om 19:10 uur bestelling ontvangen. Oké als je door corona krap zit in je personeel heb ik daar alle begrip voor maar pas dan ook je afhaaltijden hierop aan zodat niet iedereen zolang nodeloos zit te wachten. Nogmaals kwaliteit van eten was prima.

Ingrid
11 julho 2021

Super aardige bezorger en heerlijk eten! Een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mvp
9 julho 2021

Pizza kwam 45 min te vroeg! Gebeld. Pizza is door bezorger weer opgehaald. En 45 min later kwam er een ‘nieuwe’ bestelling. Ik had zeer sterk het vermoeden dat het de eerdere bestelling was, die was opgewarmd🤔

Reinier
4 julho 2021

Snel geleverd. Smaakte als vanouds prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kolthof
4 julho 2021

Esseyas
30 junho 2021

Het kwaliteit was wel best goed maar het bezorging tijd was veel te laat gekregen. Het wachten tijd was in totaal bijna 2 uurtjes en kwartaal.

Maarten
29 junho 2021

Altijd goede pizza's en service. De pizza was alleen aan 1 kant nat en de doos was ook kapot aan die kant.

Mjj Pattiasina
23 junho 2021

Pizza's perfect gebakken. Aandacht punt; dames achter de balie mogen meer klantvriendelijker reageren.

Snijders
21 junho 2021

Te laat mbt de bezorging, daarnaast was het voor de bezorger niet duidelijk dat ik al had betaald , ik heb dmv de mail moeten aantonen dat de betaling was gedaan via IDeal . De bezorger was verder vriendelijk en beleeft.

Juninck
21 junho 2021
Danny
18 junho 2021

Zat zelfs een gratis blikje 7-Up bij. Waarschijnlijk omdat ze iets te laten waren. En natuurlijk weer kwaliteit pizza's gekregen!

Rinus
7 junho 2021

Zoals altijd op tijd geleverd. Nog goed warm en heerlijk van smaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rene
4 junho 2021

Snelle levering en prima warm

Gerrit
30 maio 2021

Heerlijke pizza's

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jet
28 maio 2021

Prima Kleine kanttekening: door de bezorging was de pizzabodem ietwat aan de zachte kant.

ZorgAccent
18 maio 2021

Pizza's waren niet te zout, waren warm en de bezorger was goed op tijd.

Marc
14 maio 2021

De Dallas pizza was veel te zout, niet echt lekker daardoor. De verwachte bezorgtijd lag al ruim een uur na de besteltijd; dat is al lang, maar pas weer een uur later waren de pizza’s er.

Daisy Bruggink
11 maio 2021
Ilko
11 maio 2021

Zoals altijd was het heerlijk! Kijk er naar uit om weer bij jullie te eten!

Joël
6 maio 2021

Thop! Smaakvol eten en erg goed bereid.

Gj Jansen
4 maio 2021

De pizza’s waren niet van de kwaliteit die wij van Valentino/ Da Roberto gewend zijn. De rand van de pizza’s waren niet knapperig maar aan de slappe kant . De topping aan de waterige kant. Na een uur en tien minuten wachten was het een afknapper.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Veldman
27 abril 2021

Snelle bezorging zoals beloofd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Veneberg
26 abril 2021

Netjes op tijd en goede kwaliteit top, zeker een aanrader tot de volgende keer 👍

JV
26 abril 2021

Heerlijke pizza, als altijd. En op tijd bezorgd. Top!

Lotte
21 abril 2021
Anoniem
18 abril 2021

Eten was er wel snel, maar mijn bestelde saus hebben ze vergeten. Bezorger wat bedelde om fooi, onbeschoft.

Joep
17 abril 2021

Best lekker eten: pasticcio alla bolognese was heel goed, Penna a la forno goed, pasta della chef redelijk, iets te peperig. Probleem was de bezorging: twee keer bellen en uiteindelijk een uur te laat zelf afhalen was nodig 'vanwege grote drukte'. Da's jammer, volgende keer beter

Danny
11 abril 2021
Jordy
11 abril 2021

Heerlijke pizza's. Prima op tijd bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henno
10 abril 2021

Top restaurant, zowel qua eten als service. Kom er al 15 jaar! ( nu alleen afhalen of laten bezorgen ). Hoop dat ze snel weer open kunnen om daar gezellig aan tafel te kunnen zitten. Was vanavond ook weer helemaal geweldig!

Rita
10 abril 2021

De bestelling was eerder, dan aangegeven en was heerlijk.

Juninck
5 abril 2021
Carlo
5 abril 2021

Gratis blikjes drinken en alle pizza’s warrn rijk belegd en smakelijk!! Lekkere zachte spareribs 🥺

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sav
4 abril 2021

Team Valentino/ Da Roberta, Wat een heeeeeeerlijke pizza. Verse ingrediënten, heerlijk warm, snel bezorgd en een pizza om je vingers bij op te eten. Echt TOP kwaliteit. Onwijs bedankt (ook voor het verrassing-kje in de vorm van een blikje fris). Grtz. Sav

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angelique
2 abril 2021

Snelle levering en heerlijk gegeten

De Vries
29 março 2021

Heerlijke pizza's ontvangen! De doos was net iets te klein voor de grote pizza's, maar dat was voor ons niet zo'n probleem :)

van Montfoort
29 março 2021

Al 20 jaar bestel ik de pitza bij jullie, blijf nr 1 voor mij.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcel
26 março 2021

Er zijn weer heerlijke pizza’s bezorgd. Heerlijk van smaak en goed van temperatuur. Gratis blikje Coca Cola erbij gekregen. Top.

Harry
26 março 2021
Daniel
25 março 2021

Ondanks de drukte was de bestelling snel klaar. Zoals gewoonlijk is de kwaliteit erg hoog!

D.
23 março 2021

Overheerlijk Goed belegde pizza’s Bestelling op de afgesproken tijd, goed warm. Dus 👌🏼

Pjoter
21 março 2021

Top pizza

sav
21 março 2021

Wat een snelle en vriendelijke bezorging en de pizza was heeeerlijk !!! Echt, wat een top kwaliteit. Ik heb gesmuld en er zat een blikje Cola bij als gratis verrassing. Super attent en zodra het weer kan, kom ik zeker snel bij jullie eten in het restaurant.

Melanie Wind
20 março 2021

Lekkere pizza's, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Snelle en vooral vriendelijke service . We bestellen graag weer

Peter
19 março 2021

Heerlijk gegeten, snelle bexorging

Tim Oude Luttikhuis
17 março 2021

Heerlijke pizza's gegeten vanavond ! Ook rekening gehouden met de opmerking. Mooie actie woensdag, pizza afhalen voor 6 euro.

LJ
15 março 2021

Nu eens een andere pasta gekozen, maar ook weer erg smaakvol en mooie porties.

Peter
13 março 2021

Het eten is netjes en snel bezorgd. Zeer vriendelijke bezorger.

Mast
13 março 2021

Top pizza weer, zoals altijd. Vriendelijk en goede service.

Daniel de Groot
11 março 2021

Perfetto

Bert
7 março 2021
Petra Slots
5 março 2021

Heerlijke pizza's die op tijd warm bezorgd zijn door een vriendelijke bezorger 👌

De Graaf
1 março 2021

Pasta pollo erg smakelijk, mooie portie. Kan niet anders dan vijf sterren.

Ellen
1 março 2021

Het was weer heerlijk

M.
28 fevereiro 2021

Helaas hebben we ruim anderhalf uur moeten wachten op onze bestelling, waren de pizza's koud en de salade warm. We hebben dan ook geen pizza maar toast met erwtensoep gegeten. Ondanks dat we ons ongenoegen duidelijk kenbaar hebben gemaakt en ons telefoonnummer en adres bekend zijn hebben we helaas niets meer gehoord. Erg jammer

Patricia
26 fevereiro 2021

Bezorging duurde langer eennhalf uur langer dan aangegeven. Het eten tja wat moet ik daar van zeggen. Ik was voor 4 pers 70 euro kwijt. De ossehaas was geen ossehaas veel spier en vet er tussen en erg taai. De varkensfile was zo drooi dat je en weg moest slikken met drinken. De sparerips waren goed. En de lamskotelet ook. Kortom geen 70 euro waard. Wij bestellen hier niet weer.

D. Kolkman
25 fevereiro 2021

De pizza’s waren koud. Ik heb de pizza’s opgewarmd in de oven.Het eten werd drie kwartier te laat bezorgd. De smaak was wel prima

Jan
25 fevereiro 2021

Lekker, maar duurde vandaag wat langer dan normaal.

To
25 fevereiro 2021

Prima!!

Lieke
21 fevereiro 2021

Pizza’s zijn zoals altijd erg lekker en groot, bezorger was ook netjes op tijd, alleen vraag ik me af wat er met de pizza’s onderweg zijn gebeurd.. de pizza’s waren helemaal nat, en alles wat er op hoorde te zitten zat er naast.. Dat was dus wel een flinke tegenvaller. Alsof onze pizza’s op de kop zijn gehouden of helemaal scheef waardoor alles er af is gegleden. We komen zeker nog een keer terug omdat we altijd goed gewend zijn van jullie! Maar hoop dit niet nog eens mee te maken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van der Werff
21 fevereiro 2021

Heerlijke pizza's en mooi op tijd gereed! Helaas niet alles op kunnen krijgen, door de enorme porties ;) Erg tevreden!

Nick van Raaij
21 fevereiro 2021

Uitstekende pizza’s zoals altijd!

Alexander P
17 fevereiro 2021

We Komen al jaren bij dit restaurant, altijd meer dan tevreden. Vanwege Cojona over moeten stappen naar bestellen/bezorgen maar ook nu meer dan tevreden.

Jolanda
15 fevereiro 2021

Heerlijke pizza. Lekker gegeten! Dank u wel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ric
14 fevereiro 2021

Snelle bezorging en zeker waar voor je geld! Grote porties, lekker en nog goed warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique
11 fevereiro 2021

Heerlijke gerechten ontvangen in een goede portie! Na het eten had echt iedereen genoeg gehad! De smaak en de grootte van de porties waren uitmuntend. We kregen per ongeluk een verkeerd gerecht geleverd maar daar werd meteen een oplossing voor geboden als nalevering ter compensatie. Dat was heel servicegericht! Dat werd door ons gewaardeerd ook al kozen we er uiteindelijk voor om er geen gebruik van te maken. We gaan absoluut nog een keer weer bestellen!

Rob van der Pot
11 fevereiro 2021

het bestelde eten werd zelfs een 1/2 uur eerder geleverd dan was aangegeven. Prima toch?

Isay
10 fevereiro 2021

Perfect. Zeker een aanraden niet lang gewacht ik kom er weer

Ben
5 fevereiro 2021

Ruim 30min later dan aangeven, Pizza afgekoeld en slap, zonder de bestelde salade, moesten we nu dus achteraf nog eten, die nog een extra 30min later kwam. Jammer.

Evelien
5 fevereiro 2021

Zoals altijd was de pizza qua smaak heerlijk. Helaas was de pizza lauw en dat vonden we erg jammer.

Veneberg
5 fevereiro 2021

Heel lekker goede kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar top

Rof
31 janeiro 2021

Heel grof en veel groentes. Mocht voor mij iets minder grof. En wat meer kaas. Verder goed van smaak.

Ilko
29 janeiro 2021

Zoals altijd nu ook heerlijke pizza’s. Hopelijk binnenkort weer lekker uit eten bij jullie!

Harry
29 janeiro 2021

Stipt op tijd en was heerlijk,

Deb
27 janeiro 2021

Lekkere pizza's en goed belegd

Tridder
24 janeiro 2021

Pizza werd goed heet bezorgd. Zeker niet vet of drapperig, smaakte overheerlijk. Ook de tortollini besteld, wat lekker. Boven verwachting goed. En dat voor een zeer goede prijs! Binnen het half uur bezorgd.

Judith
24 janeiro 2021

Niks aan te merken, bijna net zo lekker als wanneer we bij jullie komen eten. Op tijd geleverd.

Lenie Beerbaum
17 janeiro 2021

Was net als in het restaurant zelf heerlijk! En de bezorger was supervriendelijk! En mooi op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wouter
17 janeiro 2021

Altijd lekker en snel geleverd!

Maarten
16 janeiro 2021

Altijd goed! Quatro stagioni special & Pollo Tot de volgende keer

Fam. Van Lingen
16 janeiro 2021

Snelle bezorging ,goede kwaliteit ,lekker vers , aanrader

Ali
16 janeiro 2021

Heerlijke lasagne zoals altijd

Clau
15 janeiro 2021

Great service, snel en warm bezorgd. Volgende week maar weer bestellen.

Peschier
10 janeiro 2021

Al vaker afgehaald, nu laten bezorgen. Top! Tijdstip van bezorgen werd ook behaald. Maar hoop dat we toch over niet al te lange tijd weer gewoon bij jullie aan tafel kunnen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

G Muller
10 janeiro 2021

Bezorging een halfuur te laat.

Justyna
5 janeiro 2021

Pizza was best koud en daardoor hard. Ik denk dat als die warmer was was die veel lekkerder.

Prima
2 janeiro 2020
Fabienne
1 janeiro 2020

3 uur gewacht op onze bestelling en dan ook nog eens koud eten...

Tineke Geele
1 janeiro 2020

Ben nog nooit zo teleurgesteld geweest in een bestelling. 1 uur te laat en de pizza's waren lauw en verre van knapperig. Het smaakte niet eens naar een pizza.

Clare
30 dezembro 2020

Eten was helaas koud en pasta veel te zacht gekookt!

Jack
29 dezembro 2020

Jammer. Tortelini ala panna bestond voor meer dan de helft uit uien en ham. Echt niet lekker. Pasticio was gedeeltelijk niet warm en zat een hele dikke laag kaas op. Een paar jaar geleden regelmatig bij jullie besteld en altijd goed totdat twee maal achter elkaar de kwaliteit minder werd. Nu na een paar jaar weer eens geprobeert maar is niet bevallen.

Elias van Offenbeek
26 dezembro 2020

Heerlijk eten en correcte verpakking / bezorging. Enige opmerking: pas de website aan zodat je vooruit kunt bestellen. Nu kan dat alleen op de dag zelf

Marloes
22 dezembro 2020

Heerlijke pizza's, op tijd bezorgd!

Anja
22 dezembro 2020

Vegetarische calzone en salades, lekker als altijd !!!

Ziere
20 dezembro 2020

Weer Heelijk genoten van al het lekkers. Hopwlijk kunnen we het gauw weer over doen in jullie zaak! Hou vol!!!!!

teunis
19 dezembro 2020

De bestelling was een uur te vroeg.

Jeroen
17 dezembro 2020

Koude pizza's. Het karton van de verpakking nat en stukjes ervan in de pizza. Een entrecote van 17 euro die ver doorbakken is met koude frites. En briljant bedacht: de salade of liever gezegd sla met komkommer en tomaat zonder dressing (koud) in een bakje doen met warm vlees. Kansloos.

Peter Stegeman
14 dezembro 2020

De Calzone bevatte geen/weinig kaas. Geen olijven en geen artisjokken. Per abuis had ik de postcode verkeerd genoteerd. Ik neem het voor lief.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danielle
6 dezembro 2020

Heerlijke pizza!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C G
5 dezembro 2020

We hadden de spare ribs en entrecote besteld. Zeer lekker en een goede hoeveelheid. En op afgesproken tijd bezorgd.

Mirna
29 novembro 2020
Mirjam
29 novembro 2020

Makkelijk besteld en snel bezorgd!

Pamela Rossberg
29 novembro 2020

Zoals altijd perfect! Beste restaurant van almelo. Hun vleesgerechten zijn absoluut fantastisch!

Annelies
25 novembro 2020

Heerlijk eten. Goed warm en heel veel. Alleen de stokbrood met kruidenboter was vergeten maar er was meer dan genoeg

Nanja kuilboer
23 novembro 2020

De pizza's waren lekker nadat we ze nog even in de oven hebben gedaan. Garnalen niet gaar en pizza's schuin vervoerd waardoor beleg verschoven en lauw.

Heinhuis
21 novembro 2020
Ellen
21 novembro 2020

Heerlijke pizza's, zelf opgehaald. Thuis gekomen nog goed warm. Kwaliteit doet niet onder bij eten in het restaurant. Maar hopelijk mogen we snel wel weer komen eten.

M.
16 novembro 2020

Ik vond weinig liefde in de pizza zitten, b.v.b. op onze pizza salami zaten helemaal geen kruiden ! Bezorging netjes op tijd !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gert
16 novembro 2020

Goede kwaliteit prijsverhouding. Lekker veel vis in de spaghetti en een blikje drinken gratis. Top.Hier wordt je blij van

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
15 novembro 2020

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Julia
11 novembro 2020
6Smit
6 novembro 2020

Heerlijke pasta. Broodjes lekker warm. Smaakvolle kruidenboter. Correcte bezorging

Raul
1 novembro 2020

De spaghetti was lekker alleen vonden wr het jammer dat die niet heel erg de smaak had van carbonara, maar meer pasta met roomsaus. De blokjes ham mochten ook een beetje kleiner, verder hebben wij van de pasta genoten. Misschien een tip om de aardappel schijfjes in een bakje te doen en dan in het zakje, dan worden ze niet zo slap!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marleen Holtkamp
31 outubro 2020

Eenvoudig, netjes, schoon en gewoon goed.

Joop
31 outubro 2020

Super pizza calzone di mare

Braakink
28 outubro 2020

Zoals altijd heerlijk!!

R. van der Pot
28 outubro 2020

Prima eten en mooi op tijd geleverd!

Gert
28 outubro 2020

Goede kwalitiet, eten was er snel en voldoende. Gratis blikje cola gekregen. Klasse

Eugenie
25 outubro 2020

Prima lekker warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
25 outubro 2020

3 pizza's besteld waarvan 1 doos was aan de onderkant helemaal nat was waardoor de pizza ook nat was. De bezorger was weg voordat ik hier wat van kon zeggen. Heel jammer.

Patrick
24 outubro 2020

Lekkere Calzone

Ramona
23 outubro 2020

Prima

Harry
23 outubro 2020

Bedankt voor de snelle service Was heerlijk!

Kim de Jong
18 outubro 2020

Was heerlijk weer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tjonk
17 outubro 2020

Pizza had zeer slappe bodem en was smakeloos. Ik was beter gewend van deze pizzeria.

Arie
15 outubro 2020

de deurbel gaat... bezorger zegt "uw bestelling is niet compleet .... kom zo terug" .... kwartier later is hij terug > koude pizza en verkeerde salade ik moest werkenkon dus niet bellen voor t eerst zeer ontevreden jammer volgende keer weer graag de kwaliteit die wij gewend zijn

Brigitte
5 outubro 2020

Ik heb totaal geen klachten Pizza was lekker en zeer snel bezorgd Zeer vriendelijk aan de deur we kregen nog een blikje fanta gratis bij bestelling

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anja
2 outubro 2020

Bezorger was mooi op tijd en het eten was -zoals altijd- erg lekker !!

Livia
27 setembro 2020

Snelle bezorging, aardige bezorger! Pizza’s zijn heerlijk! Aanrader!

Bianca
20 setembro 2020

Ontzettend lekkere pizza’s en goed warm als ze bezorgd worden!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Manon
14 setembro 2020
Destiny
13 setembro 2020

Dank u wel voor het eten!!! Restaurant met de liefste mensen!!

Arjan
13 setembro 2020

Zoals altijd super lekker

Bianca
31 agosto 2020
Barry
27 agosto 2020

Goeie pizza

Mh
17 agosto 2020

Ik ben van mening dat 1,5 uur wachten te lang is

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Klinge
7 agosto 2020

Heerlijke pizza's. Perfect op tijd bezorgt. Dit gaan we zeker vaker doen

Rob van der Pot
2 agosto 2020

Goede kwaliteit en netjes op tijd gebracht!

Debbie
25 julho 2020

Vaker besteld, altijd perfect. Nu helaas bezorging een half uur te laat. Pizza was nat door condens en de pasta was lauw. Jammer.

Richard
23 julho 2020

Volgens mij niet de pizza gelregen die besteld was. Pizza pepperoni met extra scherpe salami maar helaas de pepperoni moest je al zoeken en de salami was in de vorm van extra paprika Wel jammer Verder wel smakelijk