Reviews from Restaurant Valentino / Pizzeria Da Roberto Almelo

Recent reviews

4.0
E. Lozeman
4 May 2022

Eten is voor ons altijd prima geweest maar de bezorger mag wel iets vriendelijker zijn, een vriendelijke lach doet al wonderen.

Gerben
4 May 2022
Nienke
1 May 2022

Pizza en pasta waren heerlijk! Gewoon zoals we van ze kennen. Bezorging was ruim een uur na verwachtte bezorgtijd; 2 uur na besteltijd. De bezorger had er zelf ook weinig plezier in vandaag en sprak geen woord.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Greetje
20 April 2022

Het was weer heerlijk! Al vele jaren gast in het restaurant en bezorgen. Er is heus wel eens iets fout gegaan maar over het algemeen, heel lekker!

Luis Ortega
13 April 2022
Marleen van schagen
10 April 2022

Super lekkere pizza’s en bezorging was super snel!😊

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mirjam
8 April 2022

zoals altijd heerlijk

Visser
7 April 2022
Mandy
2 April 2022

Heerlijke gerechten. Goed warm.

Bastiaan
2 April 2022

+ Pizza was erg lekker. - Bezorging duurde meer dan 1,5 uur

Harry
2 April 2022
Simone Veneman
25 March 2022

De bezorgtijd was verkeerd. Daar werd heel netjes op gereageerd. De pizza's werden weer opgehaald en we zouden nieuwe pizza's krijgen op het door ons gekozen tijdstip. Maar de 'nieuwe' pizza's leken de pizza's van eerder maar dan weer opgewarmd! Het was absoluut niet de kwaliteit die we gewend zijn van Da Roberto. Heel jammer!

Alaaddin
22 March 2022

Warm pasta gegeten. Zeker van genoten. En bezorging was binnen aangegeven tijd. Dank u wel!

Keupink
20 March 2022

De pizza’s waren heerlijk en goed op temperatuur (zoals we gewend zijn van deze pizzeria). De pizza’s werden op tijd besteld en de bezorger was heel vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

eugenie.braamhaar007@gmail.com
19 March 2022

Het was weer top

Harmina Van der Vern
13 March 2022

Heerlijke pizza,s en prima snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anouk
9 March 2022

Heerlijk zoals altijd en op tijd bezorgd.

Jeroen Kreuwel
6 March 2022

Lasagna saus was smakeloos en bitter. Smaakte verbrand. Geen bechamel en veel te veel kaas.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Margreet Littelink
5 March 2022

De smaak van de pizza was prima, alleen erg jammer dat hij echt koud was. De afspraak voor de bezorging was 16.00u maar hij werd pas om 16.30u bezorgd.

Appie
1 March 2022

Bezorging mag sneller

-
24 February 2022

Voor het eerst besteld. Prima pizza, niet te zout en voor de verandering niet een vette verzadigde pizzadoos! Was lekker

Joost
21 February 2022

3 kwartier te laat 3 slapoe natte dozen met lauwe pizza's bezorgd. Geen sorry of wat dan ook van de bezorger. Dat kan vast wel beter de volgende keer hoop ik.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Markvoort
19 February 2022

Pizza niet goed op temperatuur - Bezorger aardig/goedlachs

P3
13 February 2022

Lekker eten ontvangen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
13 February 2022
Harry
9 February 2022

Grote pizza ruim belegd. Erg smakelijk.

Harry
8 February 2022
Ellen
7 February 2022

Prima op tijd bezorgd en ook nog lekker warm, sowieso heerlijk eten van Valentino

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana
6 February 2022
Mieke
4 February 2022
Vetker
2 February 2022

Gewoon goed, lekkere pizza

De verhuizers
1 February 2022

Er was een bezorgtijd toegezegd die niet ingehouden werd. Half uur nadien hebben we gebeld en kregen te horen dat het nog 1,5 uur zou duren. Totaal geen communicatie. Nooit weer dus en niet aan te bevelen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Haakmeester
31 January 2022

Veel te laat en alle extra’s waren er niet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

David
30 January 2022

De pizza was koud en een gedeelte was nat. De rand was doorweekt. De garnalen waren niet vers

Bos
28 January 2022

Snel klaar en hartstikke lekker!!

Petra
26 January 2022

Pizza's zijn heerlijk!

Kamila Konieczna
26 January 2022

👌

Faisca Drent
23 January 2022

Eten was erg lekker. Aardappeltjes en patat had echt warmer gekund. Gratis 3 blikjes cola erbij gekregen. Gaan hier zeker weer bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alice
20 January 2022

Wat een heerlijke rijkbelegde pizza’s. Hier gaan we vaker bestellen!

Samantha
19 January 2022

Altijd lekker eten, personeel erg vriendelijk en alles is altijd mogelijk!

Leo
16 January 2022

Pasta nog lekker warm. Pizza was al wel wat afgekoeld. Wel lekker gegeten. Bestelling werd uiteindelijk eerder afgeleverd dan aangegeven.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frans
15 January 2022

Gewoon de beste pizza’s van Almelo

Braamhaar
13 January 2022

Top verzorgd

Roel
12 January 2022

Heerlijke pizza carbonara gegeten

Els
10 January 2022

Overheerlijke goed gevulde pizza’s, stipt op tijd, gesmuld. 👌🏼

Kristel Tijhuis
2 January 2021
Braamhaar
2 January 2021

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter Holtkamp
2 January 2021

Goede en lekkere pizza,

Danielle
2 January 2021
Juninck
2 January 2021
Marion
2 January 2021

We hebben onze bestelling 2 uur nadat we besteld hadden gekregen. Dat was al een teleurstelling en toen was mijn pizza ook nog lauw toen ik hem op ging eten. Jammer.

Bos
30 December 2021
Rina
24 December 2021
Tamar
18 December 2021
Juninck
18 December 2021

Top! Zoals altijd!

Ellen
4 December 2021

Pizza en salade waren weer perfect, alleen kwam het een half uurtje vroeger dan aangegeven. Gelukkig was ik wel thuis.

Walter
27 November 2021

Bezorging was op tijd (15 minuten te vroeg !) Het eten was warm. De smaak was prima.

p.e.t73
15 November 2021

Goed eten voor redelijke prijs.

Engel
31 October 2021

De bodem was erg nat en het vet droop eruit erg jammer dit was de 1 st keer dat we hier hadden besteld de bestelling hebben we zelf afgehaald en moesten nog 45 min wachten in de zaak zeg dan gewoon dat het druk is en het wat later word!

Harry Vrielink
23 October 2021
Ter braak
16 October 2021

Was 10 min te laat.. terwijl online een tijd moest worden aangegeven.

Arman
5 October 2021

Lekkerste eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben
2 October 2021

Eten thuis is altijd wat minder lekker (bijv. Warm). Was vandaag precies o afgesproken tijd bezorgd en nog goed warm (niet te lang onderweg). Prima tevreden

V. Straaten
2 October 2021
Anouk
25 September 2021

Heerlijk, warm snelle service

Rita Arts
25 September 2021

Heerlijk eten en goede service.

Vaste klant
19 September 2021
Braamhaar
29 August 2021

Het was lekker De smaak was prima Het is wel eens anders geweest gelukkig is weer lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danny
28 August 2021

Kreeg verkeerde pizza bezorgd. Kan gebeuren. Helaas was de vervangende pizza niet meer warm.

Ria
28 August 2021

Supersnel bezorgd, nog steeds warm en vooral lekker

Bert
25 August 2021

Heb "Pasta alla Pollo" besteld, heerlijk gerecht!! Online bestellen via Valentino gaat zonder problemen, makkelijk en snel.

ts
24 August 2021
Angela Keddeman
22 August 2021
R
21 August 2021

Super snel en zoals altijd heerlijk

M
16 August 2021

Super zaak! Lekkere pizza!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
14 August 2021

Jammer genoeg was het geen succes. Onze bestelling kwam niet op het aangegeven tijdstip , en toen we om een kwartier laten belden om navraag te toen, bleek de computer stuk, dus er was helemaal geen actie ondernomen. We hebben wel een half uur later onze bestelling mogen ontvangen, het was lekker, maar de bezorger was een beetje snel in de bochten, de kaas van de Quattro kaas was in een hoek belandt. Dus, dit was geen succes en we gaan dat niet meer herhalen. Het lijkt ons verstandig dat U het online gebeuren nog verbetert. Mvg

Frank
12 August 2021
Rick
9 August 2021

Lekkere pizza. Warm en binnen de aangegeven bezorgtijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andrzej
7 August 2021

Best pizza in Almelo 😏

Bart Zandstra
7 August 2021

Voor de eerste keer besteld. Bezorging laat te wensen over. Bestelde 18:10 uur belde 19:05 uur. Kreeg te horen dat ze “nu” de bezorging doen. Woon letterlijk 5 minuten loopafstand. 19:40 uur was het er nog niet! Was eigenlijk zover dat ik het niet meer hoefde. Eenmaal het eten ontvangen kan ik alleen maar zeggen dat het heel erg lekker was. Echter bestel ik er nooit meer.

Manon
5 August 2021
Kok
5 August 2021

min punten: - afhaalmoment volgens online order: 17:40, daadwerkelijk gereed 18:15 dat is 35min langer. Telefonisch bestellen zal mogelijk een betere inschatting gereedtijd geven. - Pizza's zijn ondanks het verzoek daartoe niet gesneden geleverd Was erg druk. Plus punt: Pizza's waren prima!

Anette
5 August 2021

Eerst verkeerde pizza daarna geruild voor de goede bestelling maar deze was aangebrand. En zat niet de ingrediënt die ik ook wou. Jammer, maar service is daar altijd goed van de (mede) eigenaar.

Velp
4 August 2021

Bij het ophalen van onze bestelling (35 min na plaatsen bestelling) blijkt dat deze nog niet aan de koks is doorgegeven en dat we nog eens 45!! minuten zouden moeten wachten op onze 4 pizza’s. Uiteraard de bestelling dus maar geannuleerd aangezien we dan weer opnieuw terug zouden moeten komen en het veel te laat zou worden.

Dogan
1 August 2021

Helaas na 1,5 uur wachten, de bestelde pizza niet bezorgt. Ze waren mijn bestelling vergeten klaar temaken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Middelkamp
1 August 2021

Bestelling zou er met een uur zijn , dit werd echter veel later . Pizza bodems helemaal nat , niet te eten ! Erg jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans Meijer
27 July 2021

Compliment voor kwaliteit en bezorging! Helemaal top

Anette
27 July 2021
Bert
22 July 2021

Een heerlijke "pasta ala pollo" gegeten. Online besteld, alles gegaan zoals afgesproken.Top!!

Mieke
19 July 2021

Het eten was prima, de bezorging liet op zich wachten

Erna
14 July 2021

Kwaliteit van het eten was prima. De planning laat nog veel te wensen over! Kregen een mail dat het eten om 18:15 uur klaar zou zijn. Uiteindelijk om 19:10 uur bestelling ontvangen. Oké als je door corona krap zit in je personeel heb ik daar alle begrip voor maar pas dan ook je afhaaltijden hierop aan zodat niet iedereen zolang nodeloos zit te wachten. Nogmaals kwaliteit van eten was prima.

Ingrid
11 July 2021

Super aardige bezorger en heerlijk eten! Een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mvp
9 July 2021

Pizza kwam 45 min te vroeg! Gebeld. Pizza is door bezorger weer opgehaald. En 45 min later kwam er een ‘nieuwe’ bestelling. Ik had zeer sterk het vermoeden dat het de eerdere bestelling was, die was opgewarmd🤔

Reinier
4 July 2021

Snel geleverd. Smaakte als vanouds prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kolthof
4 July 2021

Esseyas
30 June 2021

Het kwaliteit was wel best goed maar het bezorging tijd was veel te laat gekregen. Het wachten tijd was in totaal bijna 2 uurtjes en kwartaal.

Maarten
29 June 2021

Altijd goede pizza's en service. De pizza was alleen aan 1 kant nat en de doos was ook kapot aan die kant.

Mjj Pattiasina
23 June 2021

Pizza's perfect gebakken. Aandacht punt; dames achter de balie mogen meer klantvriendelijker reageren.

Snijders
21 June 2021

Te laat mbt de bezorging, daarnaast was het voor de bezorger niet duidelijk dat ik al had betaald , ik heb dmv de mail moeten aantonen dat de betaling was gedaan via IDeal . De bezorger was verder vriendelijk en beleeft.

Juninck
21 June 2021
Danny
18 June 2021

Zat zelfs een gratis blikje 7-Up bij. Waarschijnlijk omdat ze iets te laten waren. En natuurlijk weer kwaliteit pizza's gekregen!

Rinus
7 June 2021

Zoals altijd op tijd geleverd. Nog goed warm en heerlijk van smaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rene
4 June 2021

Snelle levering en prima warm

Gerrit
30 May 2021

Heerlijke pizza's

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jet
28 May 2021

Prima Kleine kanttekening: door de bezorging was de pizzabodem ietwat aan de zachte kant.

ZorgAccent
18 May 2021

Pizza's waren niet te zout, waren warm en de bezorger was goed op tijd.

Marc
14 May 2021

De Dallas pizza was veel te zout, niet echt lekker daardoor. De verwachte bezorgtijd lag al ruim een uur na de besteltijd; dat is al lang, maar pas weer een uur later waren de pizza’s er.

Daisy Bruggink
11 May 2021
Ilko
11 May 2021

Zoals altijd was het heerlijk! Kijk er naar uit om weer bij jullie te eten!

Joël
6 May 2021

Thop! Smaakvol eten en erg goed bereid.

Gj Jansen
4 May 2021

De pizza’s waren niet van de kwaliteit die wij van Valentino/ Da Roberto gewend zijn. De rand van de pizza’s waren niet knapperig maar aan de slappe kant . De topping aan de waterige kant. Na een uur en tien minuten wachten was het een afknapper.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Veldman
27 April 2021

Snelle bezorging zoals beloofd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Veneberg
26 April 2021

Netjes op tijd en goede kwaliteit top, zeker een aanrader tot de volgende keer 👍

JV
26 April 2021

Heerlijke pizza, als altijd. En op tijd bezorgd. Top!

Lotte
21 April 2021
Anoniem
18 April 2021

Eten was er wel snel, maar mijn bestelde saus hebben ze vergeten. Bezorger wat bedelde om fooi, onbeschoft.

Joep
17 April 2021

Best lekker eten: pasticcio alla bolognese was heel goed, Penna a la forno goed, pasta della chef redelijk, iets te peperig. Probleem was de bezorging: twee keer bellen en uiteindelijk een uur te laat zelf afhalen was nodig 'vanwege grote drukte'. Da's jammer, volgende keer beter

Danny
11 April 2021
Jordy
11 April 2021

Heerlijke pizza's. Prima op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henno
10 April 2021

Top restaurant, zowel qua eten als service. Kom er al 15 jaar! ( nu alleen afhalen of laten bezorgen ). Hoop dat ze snel weer open kunnen om daar gezellig aan tafel te kunnen zitten. Was vanavond ook weer helemaal geweldig!

Rita
10 April 2021

De bestelling was eerder, dan aangegeven en was heerlijk.

Juninck
5 April 2021
Carlo
5 April 2021

Gratis blikjes drinken en alle pizza’s warrn rijk belegd en smakelijk!! Lekkere zachte spareribs 🥺

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sav
4 April 2021

Team Valentino/ Da Roberta, Wat een heeeeeeerlijke pizza. Verse ingrediënten, heerlijk warm, snel bezorgd en een pizza om je vingers bij op te eten. Echt TOP kwaliteit. Onwijs bedankt (ook voor het verrassing-kje in de vorm van een blikje fris). Grtz. Sav

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angelique
2 April 2021

Snelle levering en heerlijk gegeten

De Vries
29 March 2021

Heerlijke pizza's ontvangen! De doos was net iets te klein voor de grote pizza's, maar dat was voor ons niet zo'n probleem :)

van Montfoort
29 March 2021

Al 20 jaar bestel ik de pitza bij jullie, blijf nr 1 voor mij.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
26 March 2021

Er zijn weer heerlijke pizza’s bezorgd. Heerlijk van smaak en goed van temperatuur. Gratis blikje Coca Cola erbij gekregen. Top.

Harry
26 March 2021
Daniel
25 March 2021

Ondanks de drukte was de bestelling snel klaar. Zoals gewoonlijk is de kwaliteit erg hoog!

D.
23 March 2021

Overheerlijk Goed belegde pizza’s Bestelling op de afgesproken tijd, goed warm. Dus 👌🏼

Pjoter
21 March 2021

Top pizza

sav
21 March 2021

Wat een snelle en vriendelijke bezorging en de pizza was heeeerlijk !!! Echt, wat een top kwaliteit. Ik heb gesmuld en er zat een blikje Cola bij als gratis verrassing. Super attent en zodra het weer kan, kom ik zeker snel bij jullie eten in het restaurant.

Melanie Wind
20 March 2021

Lekkere pizza's, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Snelle en vooral vriendelijke service . We bestellen graag weer

Peter
19 March 2021

Heerlijk gegeten, snelle bexorging

Tim Oude Luttikhuis
17 March 2021

Heerlijke pizza's gegeten vanavond ! Ook rekening gehouden met de opmerking. Mooie actie woensdag, pizza afhalen voor 6 euro.

LJ
15 March 2021

Nu eens een andere pasta gekozen, maar ook weer erg smaakvol en mooie porties.

Peter
13 March 2021

Het eten is netjes en snel bezorgd. Zeer vriendelijke bezorger.

Mast
13 March 2021

Top pizza weer, zoals altijd. Vriendelijk en goede service.

Daniel de Groot
11 March 2021

Perfetto

Bert
7 March 2021
Petra Slots
5 March 2021

Heerlijke pizza's die op tijd warm bezorgd zijn door een vriendelijke bezorger 👌

De Graaf
1 March 2021

Pasta pollo erg smakelijk, mooie portie. Kan niet anders dan vijf sterren.

Ellen
1 March 2021

Het was weer heerlijk

M.
28 February 2021

Helaas hebben we ruim anderhalf uur moeten wachten op onze bestelling, waren de pizza's koud en de salade warm. We hebben dan ook geen pizza maar toast met erwtensoep gegeten. Ondanks dat we ons ongenoegen duidelijk kenbaar hebben gemaakt en ons telefoonnummer en adres bekend zijn hebben we helaas niets meer gehoord. Erg jammer

Patricia
26 February 2021

Bezorging duurde langer eennhalf uur langer dan aangegeven. Het eten tja wat moet ik daar van zeggen. Ik was voor 4 pers 70 euro kwijt. De ossehaas was geen ossehaas veel spier en vet er tussen en erg taai. De varkensfile was zo drooi dat je en weg moest slikken met drinken. De sparerips waren goed. En de lamskotelet ook. Kortom geen 70 euro waard. Wij bestellen hier niet weer.

D. Kolkman
25 February 2021

De pizza’s waren koud. Ik heb de pizza’s opgewarmd in de oven.Het eten werd drie kwartier te laat bezorgd. De smaak was wel prima

Jan
25 February 2021

Lekker, maar duurde vandaag wat langer dan normaal.

To
25 February 2021

Prima!!

Lieke
21 February 2021

Pizza’s zijn zoals altijd erg lekker en groot, bezorger was ook netjes op tijd, alleen vraag ik me af wat er met de pizza’s onderweg zijn gebeurd.. de pizza’s waren helemaal nat, en alles wat er op hoorde te zitten zat er naast.. Dat was dus wel een flinke tegenvaller. Alsof onze pizza’s op de kop zijn gehouden of helemaal scheef waardoor alles er af is gegleden. We komen zeker nog een keer terug omdat we altijd goed gewend zijn van jullie! Maar hoop dit niet nog eens mee te maken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van der Werff
21 February 2021

Heerlijke pizza's en mooi op tijd gereed! Helaas niet alles op kunnen krijgen, door de enorme porties ;) Erg tevreden!

Nick van Raaij
21 February 2021

Uitstekende pizza’s zoals altijd!

Alexander P
17 February 2021

We Komen al jaren bij dit restaurant, altijd meer dan tevreden. Vanwege Cojona over moeten stappen naar bestellen/bezorgen maar ook nu meer dan tevreden.

Jolanda
15 February 2021

Heerlijke pizza. Lekker gegeten! Dank u wel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ric
14 February 2021

Snelle bezorging en zeker waar voor je geld! Grote porties, lekker en nog goed warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
11 February 2021

Heerlijke gerechten ontvangen in een goede portie! Na het eten had echt iedereen genoeg gehad! De smaak en de grootte van de porties waren uitmuntend. We kregen per ongeluk een verkeerd gerecht geleverd maar daar werd meteen een oplossing voor geboden als nalevering ter compensatie. Dat was heel servicegericht! Dat werd door ons gewaardeerd ook al kozen we er uiteindelijk voor om er geen gebruik van te maken. We gaan absoluut nog een keer weer bestellen!

Rob van der Pot
11 February 2021

het bestelde eten werd zelfs een 1/2 uur eerder geleverd dan was aangegeven. Prima toch?

Isay
10 February 2021

Perfect. Zeker een aanraden niet lang gewacht ik kom er weer

Ben
5 February 2021

Ruim 30min later dan aangeven, Pizza afgekoeld en slap, zonder de bestelde salade, moesten we nu dus achteraf nog eten, die nog een extra 30min later kwam. Jammer.

Evelien
5 February 2021

Zoals altijd was de pizza qua smaak heerlijk. Helaas was de pizza lauw en dat vonden we erg jammer.

Veneberg
5 February 2021

Heel lekker goede kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar top

Rof
31 January 2021

Heel grof en veel groentes. Mocht voor mij iets minder grof. En wat meer kaas. Verder goed van smaak.

Ilko
29 January 2021

Zoals altijd nu ook heerlijke pizza’s. Hopelijk binnenkort weer lekker uit eten bij jullie!

Harry
29 January 2021

Stipt op tijd en was heerlijk,

Deb
27 January 2021

Lekkere pizza's en goed belegd

Tridder
24 January 2021

Pizza werd goed heet bezorgd. Zeker niet vet of drapperig, smaakte overheerlijk. Ook de tortollini besteld, wat lekker. Boven verwachting goed. En dat voor een zeer goede prijs! Binnen het half uur bezorgd.

Judith
24 January 2021

Niks aan te merken, bijna net zo lekker als wanneer we bij jullie komen eten. Op tijd geleverd.

Lenie Beerbaum
17 January 2021

Was net als in het restaurant zelf heerlijk! En de bezorger was supervriendelijk! En mooi op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wouter
17 January 2021

Altijd lekker en snel geleverd!

Maarten
16 January 2021

Altijd goed! Quatro stagioni special & Pollo Tot de volgende keer

Fam. Van Lingen
16 January 2021

Snelle bezorging ,goede kwaliteit ,lekker vers , aanrader

Ali
16 January 2021

Heerlijke lasagne zoals altijd

Clau
15 January 2021

Great service, snel en warm bezorgd. Volgende week maar weer bestellen.

Peschier
10 January 2021

Al vaker afgehaald, nu laten bezorgen. Top! Tijdstip van bezorgen werd ook behaald. Maar hoop dat we toch over niet al te lange tijd weer gewoon bij jullie aan tafel kunnen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G Muller
10 January 2021

Bezorging een halfuur te laat.

Justyna
5 January 2021

Pizza was best koud en daardoor hard. Ik denk dat als die warmer was was die veel lekkerder.

Prima
2 January 2020
Fabienne
1 January 2020

3 uur gewacht op onze bestelling en dan ook nog eens koud eten...

Tineke Geele
1 January 2020

Ben nog nooit zo teleurgesteld geweest in een bestelling. 1 uur te laat en de pizza's waren lauw en verre van knapperig. Het smaakte niet eens naar een pizza.

Clare
30 December 2020

Eten was helaas koud en pasta veel te zacht gekookt!

Jack
29 December 2020

Jammer. Tortelini ala panna bestond voor meer dan de helft uit uien en ham. Echt niet lekker. Pasticio was gedeeltelijk niet warm en zat een hele dikke laag kaas op. Een paar jaar geleden regelmatig bij jullie besteld en altijd goed totdat twee maal achter elkaar de kwaliteit minder werd. Nu na een paar jaar weer eens geprobeert maar is niet bevallen.

Elias van Offenbeek
26 December 2020

Heerlijk eten en correcte verpakking / bezorging. Enige opmerking: pas de website aan zodat je vooruit kunt bestellen. Nu kan dat alleen op de dag zelf

Marloes
22 December 2020

Heerlijke pizza's, op tijd bezorgd!

Anja
22 December 2020

Vegetarische calzone en salades, lekker als altijd !!!

Ziere
20 December 2020

Weer Heelijk genoten van al het lekkers. Hopwlijk kunnen we het gauw weer over doen in jullie zaak! Hou vol!!!!!

teunis
19 December 2020

De bestelling was een uur te vroeg.

Jeroen
17 December 2020

Koude pizza's. Het karton van de verpakking nat en stukjes ervan in de pizza. Een entrecote van 17 euro die ver doorbakken is met koude frites. En briljant bedacht: de salade of liever gezegd sla met komkommer en tomaat zonder dressing (koud) in een bakje doen met warm vlees. Kansloos.

Peter Stegeman
14 December 2020

De Calzone bevatte geen/weinig kaas. Geen olijven en geen artisjokken. Per abuis had ik de postcode verkeerd genoteerd. Ik neem het voor lief.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danielle
6 December 2020

Heerlijke pizza!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C G
5 December 2020

We hadden de spare ribs en entrecote besteld. Zeer lekker en een goede hoeveelheid. En op afgesproken tijd bezorgd.

Mirna
29 November 2020
Mirjam
29 November 2020

Makkelijk besteld en snel bezorgd!

Pamela Rossberg
29 November 2020

Zoals altijd perfect! Beste restaurant van almelo. Hun vleesgerechten zijn absoluut fantastisch!

Annelies
25 November 2020

Heerlijk eten. Goed warm en heel veel. Alleen de stokbrood met kruidenboter was vergeten maar er was meer dan genoeg

Nanja kuilboer
23 November 2020

De pizza's waren lekker nadat we ze nog even in de oven hebben gedaan. Garnalen niet gaar en pizza's schuin vervoerd waardoor beleg verschoven en lauw.

Heinhuis
21 November 2020
Ellen
21 November 2020

Heerlijke pizza's, zelf opgehaald. Thuis gekomen nog goed warm. Kwaliteit doet niet onder bij eten in het restaurant. Maar hopelijk mogen we snel wel weer komen eten.

M.
16 November 2020

Ik vond weinig liefde in de pizza zitten, b.v.b. op onze pizza salami zaten helemaal geen kruiden ! Bezorging netjes op tijd !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gert
16 November 2020

Goede kwaliteit prijsverhouding. Lekker veel vis in de spaghetti en een blikje drinken gratis. Top.Hier wordt je blij van

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
15 November 2020

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Julia
11 November 2020
6Smit
6 November 2020

Heerlijke pasta. Broodjes lekker warm. Smaakvolle kruidenboter. Correcte bezorging

Raul
1 November 2020

De spaghetti was lekker alleen vonden wr het jammer dat die niet heel erg de smaak had van carbonara, maar meer pasta met roomsaus. De blokjes ham mochten ook een beetje kleiner, verder hebben wij van de pasta genoten. Misschien een tip om de aardappel schijfjes in een bakje te doen en dan in het zakje, dan worden ze niet zo slap!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marleen Holtkamp
31 October 2020

Eenvoudig, netjes, schoon en gewoon goed.

Joop
31 October 2020

Super pizza calzone di mare

Braakink
28 October 2020

Zoals altijd heerlijk!!

R. van der Pot
28 October 2020

Prima eten en mooi op tijd geleverd!

Gert
28 October 2020

Goede kwalitiet, eten was er snel en voldoende. Gratis blikje cola gekregen. Klasse

Eugenie
25 October 2020

Prima lekker warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
25 October 2020

3 pizza's besteld waarvan 1 doos was aan de onderkant helemaal nat was waardoor de pizza ook nat was. De bezorger was weg voordat ik hier wat van kon zeggen. Heel jammer.

Patrick
24 October 2020

Lekkere Calzone

Ramona
23 October 2020

Prima

Harry
23 October 2020

Bedankt voor de snelle service Was heerlijk!

Kim de Jong
18 October 2020

Was heerlijk weer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tjonk
17 October 2020

Pizza had zeer slappe bodem en was smakeloos. Ik was beter gewend van deze pizzeria.

Arie
15 October 2020

de deurbel gaat... bezorger zegt "uw bestelling is niet compleet .... kom zo terug" .... kwartier later is hij terug > koude pizza en verkeerde salade ik moest werkenkon dus niet bellen voor t eerst zeer ontevreden jammer volgende keer weer graag de kwaliteit die wij gewend zijn

Brigitte
5 October 2020

Ik heb totaal geen klachten Pizza was lekker en zeer snel bezorgd Zeer vriendelijk aan de deur we kregen nog een blikje fanta gratis bij bestelling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anja
2 October 2020

Bezorger was mooi op tijd en het eten was -zoals altijd- erg lekker !!

Livia
27 September 2020

Snelle bezorging, aardige bezorger! Pizza’s zijn heerlijk! Aanrader!

Bianca
20 September 2020

Ontzettend lekkere pizza’s en goed warm als ze bezorgd worden!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manon
14 September 2020
Destiny
13 September 2020

Dank u wel voor het eten!!! Restaurant met de liefste mensen!!

Arjan
13 September 2020

Zoals altijd super lekker

Bianca
31 August 2020
Barry
27 August 2020

Goeie pizza

Mh
17 August 2020

Ik ben van mening dat 1,5 uur wachten te lang is

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Klinge
7 August 2020

Heerlijke pizza's. Perfect op tijd bezorgt. Dit gaan we zeker vaker doen

Rob van der Pot
2 August 2020

Goede kwaliteit en netjes op tijd gebracht!

Debbie
25 July 2020

Vaker besteld, altijd perfect. Nu helaas bezorging een half uur te laat. Pizza was nat door condens en de pasta was lauw. Jammer.

Richard
23 July 2020

Volgens mij niet de pizza gelregen die besteld was. Pizza pepperoni met extra scherpe salami maar helaas de pepperoni moest je al zoeken en de salami was in de vorm van extra paprika Wel jammer Verder wel smakelijk