Beoordelingen van Restaurant Valentino / Pizzeria Da Roberto Almelo

Recente recensies van Restaurant Valentino / Pizzeria Da Roberto Almelo

4 sterren na 113 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Prima op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top restaurant, zowel qua eten als service. Kom er al 15 jaar! ( nu alleen afhalen of laten bezorgen ). Hoop dat ze snel weer open kunnen om daar gezellig aan tafel te kunnen zitten. Was vanavond ook weer helemaal geweldig!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was eerder, dan aangegeven en was heerlijk.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis blikjes drinken en alle pizza’s warrn rijk belegd en smakelijk!! Lekkere zachte spareribs 🥺

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Team Valentino/ Da Roberta, Wat een heeeeeeerlijke pizza. Verse ingrediënten, heerlijk warm, snel bezorgd en een pizza om je vingers bij op te eten. Echt TOP kwaliteit. Onwijs bedankt (ook voor het verrassing-kje in de vorm van een blikje fris). Grtz. Sav

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's ontvangen! De doos was net iets te klein voor de grote pizza's, maar dat was voor ons niet zo'n probleem :)

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al 20 jaar bestel ik de pitza bij jullie, blijf nr 1 voor mij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zijn weer heerlijke pizza’s bezorgd. Heerlijk van smaak en goed van temperatuur. Gratis blikje Coca Cola erbij gekregen. Top.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de drukte was de bestelling snel klaar. Zoals gewoonlijk is de kwaliteit erg hoog!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk Goed belegde pizza’s Bestelling op de afgesproken tijd, goed warm. Dus 👌🏼

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een snelle en vriendelijke bezorging en de pizza was heeeerlijk !!! Echt, wat een top kwaliteit. Ik heb gesmuld en er zat een blikje Cola bij als gratis verrassing. Super attent en zodra het weer kan, kom ik zeker snel bij jullie eten in het restaurant.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Snelle en vooral vriendelijke service . We bestellen graag weer

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bexorging

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's gegeten vanavond ! Ook rekening gehouden met de opmerking. Mooie actie woensdag, pizza afhalen voor 6 euro.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Nu eens een andere pasta gekozen, maar ook weer erg smaakvol en mooie porties.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is netjes en snel bezorgd. Zeer vriendelijke bezorger.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza weer, zoals altijd. Vriendelijk en goede service.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfetto

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's die op tijd warm bezorgd zijn door een vriendelijke bezorger 👌

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Pasta pollo erg smakelijk, mooie portie. Kan niet anders dan vijf sterren.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hebben we ruim anderhalf uur moeten wachten op onze bestelling, waren de pizza's koud en de salade warm. We hebben dan ook geen pizza maar toast met erwtensoep gegeten. Ondanks dat we ons ongenoegen duidelijk kenbaar hebben gemaakt en ons telefoonnummer en adres bekend zijn hebben we helaas niets meer gehoord. Erg jammer

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde langer eennhalf uur langer dan aangegeven. Het eten tja wat moet ik daar van zeggen. Ik was voor 4 pers 70 euro kwijt. De ossehaas was geen ossehaas veel spier en vet er tussen en erg taai. De varkensfile was zo drooi dat je en weg moest slikken met drinken. De sparerips waren goed. En de lamskotelet ook. Kortom geen 70 euro waard. Wij bestellen hier niet weer.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren koud. Ik heb de pizza’s opgewarmd in de oven.Het eten werd drie kwartier te laat bezorgd. De smaak was wel prima

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar duurde vandaag wat langer dan normaal.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima!!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s zijn zoals altijd erg lekker en groot, bezorger was ook netjes op tijd, alleen vraag ik me af wat er met de pizza’s onderweg zijn gebeurd.. de pizza’s waren helemaal nat, en alles wat er op hoorde te zitten zat er naast.. Dat was dus wel een flinke tegenvaller. Alsof onze pizza’s op de kop zijn gehouden of helemaal scheef waardoor alles er af is gegleden. We komen zeker nog een keer terug omdat we altijd goed gewend zijn van jullie! Maar hoop dit niet nog eens mee te maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's en mooi op tijd gereed! Helaas niet alles op kunnen krijgen, door de enorme porties ;) Erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza’s zoals altijd!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We Komen al jaren bij dit restaurant, altijd meer dan tevreden. Vanwege Cojona over moeten stappen naar bestellen/bezorgen maar ook nu meer dan tevreden.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Lekker gegeten! Dank u wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en zeker waar voor je geld! Grote porties, lekker en nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten ontvangen in een goede portie! Na het eten had echt iedereen genoeg gehad! De smaak en de grootte van de porties waren uitmuntend. We kregen per ongeluk een verkeerd gerecht geleverd maar daar werd meteen een oplossing voor geboden als nalevering ter compensatie. Dat was heel servicegericht! Dat werd door ons gewaardeerd ook al kozen we er uiteindelijk voor om er geen gebruik van te maken. We gaan absoluut nog een keer weer bestellen!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het bestelde eten werd zelfs een 1/2 uur eerder geleverd dan was aangegeven. Prima toch?

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Zeker een aanraden niet lang gewacht ik kom er weer

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 30min later dan aangeven, Pizza afgekoeld en slap, zonder de bestelde salade, moesten we nu dus achteraf nog eten, die nog een extra 30min later kwam. Jammer.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de pizza qua smaak heerlijk. Helaas was de pizza lauw en dat vonden we erg jammer.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker goede kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar top

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel grof en veel groentes. Mocht voor mij iets minder grof. En wat meer kaas. Verder goed van smaak.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd nu ook heerlijke pizza’s. Hopelijk binnenkort weer lekker uit eten bij jullie!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en was heerlijk,

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's en goed belegd

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza werd goed heet bezorgd. Zeker niet vet of drapperig, smaakte overheerlijk. Ook de tortollini besteld, wat lekker. Boven verwachting goed. En dat voor een zeer goede prijs! Binnen het half uur bezorgd.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks aan te merken, bijna net zo lekker als wanneer we bij jullie komen eten. Op tijd geleverd.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was net als in het restaurant zelf heerlijk! En de bezorger was supervriendelijk! En mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel geleverd!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Quatro stagioni special & Pollo Tot de volgende keer

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging ,goede kwaliteit ,lekker vers , aanrader

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lasagne zoals altijd

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great service, snel en warm bezorgd. Volgende week maar weer bestellen.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker afgehaald, nu laten bezorgen. Top! Tijdstip van bezorgen werd ook behaald. Maar hoop dat we toch over niet al te lange tijd weer gewoon bij jullie aan tafel kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging een halfuur te laat.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was best koud en daardoor hard. Ik denk dat als die warmer was was die veel lekkerder.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur gewacht op onze bestelling en dan ook nog eens koud eten...

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben nog nooit zo teleurgesteld geweest in een bestelling. 1 uur te laat en de pizza's waren lauw en verre van knapperig. Het smaakte niet eens naar een pizza.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was helaas koud en pasta veel te zacht gekookt!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer. Tortelini ala panna bestond voor meer dan de helft uit uien en ham. Echt niet lekker. Pasticio was gedeeltelijk niet warm en zat een hele dikke laag kaas op. Een paar jaar geleden regelmatig bij jullie besteld en altijd goed totdat twee maal achter elkaar de kwaliteit minder werd. Nu na een paar jaar weer eens geprobeert maar is niet bevallen.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en correcte verpakking / bezorging. Enige opmerking: pas de website aan zodat je vooruit kunt bestellen. Nu kan dat alleen op de dag zelf

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, op tijd bezorgd!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetarische calzone en salades, lekker als altijd !!!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer Heelijk genoten van al het lekkers. Hopwlijk kunnen we het gauw weer over doen in jullie zaak! Hou vol!!!!!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was een uur te vroeg.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koude pizza's. Het karton van de verpakking nat en stukjes ervan in de pizza. Een entrecote van 17 euro die ver doorbakken is met koude frites. En briljant bedacht: de salade of liever gezegd sla met komkommer en tomaat zonder dressing (koud) in een bakje doen met warm vlees. Kansloos.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Calzone bevatte geen/weinig kaas. Geen olijven en geen artisjokken. Per abuis had ik de postcode verkeerd genoteerd. Ik neem het voor lief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de spare ribs en entrecote besteld. Zeer lekker en een goede hoeveelheid. En op afgesproken tijd bezorgd.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld en snel bezorgd!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect! Beste restaurant van almelo. Hun vleesgerechten zijn absoluut fantastisch!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goed warm en heel veel. Alleen de stokbrood met kruidenboter was vergeten maar er was meer dan genoeg

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker nadat we ze nog even in de oven hebben gedaan. Garnalen niet gaar en pizza's schuin vervoerd waardoor beleg verschoven en lauw.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, zelf opgehaald. Thuis gekomen nog goed warm. Kwaliteit doet niet onder bij eten in het restaurant. Maar hopelijk mogen we snel wel weer komen eten.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond weinig liefde in de pizza zitten, b.v.b. op onze pizza salami zaten helemaal geen kruiden ! Bezorging netjes op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit prijsverhouding. Lekker veel vis in de spaghetti en een blikje drinken gratis. Top.Hier wordt je blij van

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta. Broodjes lekker warm. Smaakvolle kruidenboter. Correcte bezorging

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spaghetti was lekker alleen vonden wr het jammer dat die niet heel erg de smaak had van carbonara, maar meer pasta met roomsaus. De blokjes ham mochten ook een beetje kleiner, verder hebben wij van de pasta genoten. Misschien een tip om de aardappel schijfjes in een bakje te doen en dan in het zakje, dan worden ze niet zo slap!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig, netjes, schoon en gewoon goed.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza calzone di mare

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en mooi op tijd geleverd!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwalitiet, eten was er snel en voldoende. Gratis blikje cola gekregen. Klasse

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 pizza's besteld waarvan 1 doos was aan de onderkant helemaal nat was waardoor de pizza ook nat was. De bezorger was weg voordat ik hier wat van kon zeggen. Heel jammer.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Calzone

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de snelle service Was heerlijk!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza had zeer slappe bodem en was smakeloos. Ik was beter gewend van deze pizzeria.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de deurbel gaat... bezorger zegt "uw bestelling is niet compleet .... kom zo terug" .... kwartier later is hij terug > koude pizza en verkeerde salade ik moest werkenkon dus niet bellen voor t eerst zeer ontevreden jammer volgende keer weer graag de kwaliteit die wij gewend zijn

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb totaal geen klachten Pizza was lekker en zeer snel bezorgd Zeer vriendelijk aan de deur we kregen nog een blikje fanta gratis bij bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was mooi op tijd en het eten was -zoals altijd- erg lekker !!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, aardige bezorger! Pizza’s zijn heerlijk! Aanrader!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere pizza’s en goed warm als ze bezorgd worden!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank u wel voor het eten!!! Restaurant met de liefste mensen!!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie pizza

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben van mening dat 1,5 uur wachten te lang is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Perfect op tijd bezorgt. Dit gaan we zeker vaker doen

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en netjes op tijd gebracht!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld, altijd perfect. Nu helaas bezorging een half uur te laat. Pizza was nat door condens en de pasta was lauw. Jammer.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Volgens mij niet de pizza gelregen die besteld was. Pizza pepperoni met extra scherpe salami maar helaas de pepperoni moest je al zoeken en de salami was in de vorm van extra paprika Wel jammer Verder wel smakelijk