Beoordelingen van Restaurant Valentino / Pizzeria Da Roberto Almelo

Recente recensies van Restaurant Valentino / Pizzeria Da Roberto Almelo

4 sterren na 40 reviews

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld en snel bezorgd!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect! Beste restaurant van almelo. Hun vleesgerechten zijn absoluut fantastisch!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goed warm en heel veel. Alleen de stokbrood met kruidenboter was vergeten maar er was meer dan genoeg

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker nadat we ze nog even in de oven hebben gedaan. Garnalen niet gaar en pizza's schuin vervoerd waardoor beleg verschoven en lauw.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, zelf opgehaald. Thuis gekomen nog goed warm. Kwaliteit doet niet onder bij eten in het restaurant. Maar hopelijk mogen we snel wel weer komen eten.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond weinig liefde in de pizza zitten, b.v.b. op onze pizza salami zaten helemaal geen kruiden ! Bezorging netjes op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit prijsverhouding. Lekker veel vis in de spaghetti en een blikje drinken gratis. Top.Hier wordt je blij van

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta. Broodjes lekker warm. Smaakvolle kruidenboter. Correcte bezorging

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spaghetti was lekker alleen vonden wr het jammer dat die niet heel erg de smaak had van carbonara, maar meer pasta met roomsaus. De blokjes ham mochten ook een beetje kleiner, verder hebben wij van de pasta genoten. Misschien een tip om de aardappel schijfjes in een bakje te doen en dan in het zakje, dan worden ze niet zo slap!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig, netjes, schoon en gewoon goed.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza calzone di mare

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en mooi op tijd geleverd!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwalitiet, eten was er snel en voldoende. Gratis blikje cola gekregen. Klasse

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 pizza's besteld waarvan 1 doos was aan de onderkant helemaal nat was waardoor de pizza ook nat was. De bezorger was weg voordat ik hier wat van kon zeggen. Heel jammer.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Calzone

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de snelle service Was heerlijk!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza had zeer slappe bodem en was smakeloos. Ik was beter gewend van deze pizzeria.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de deurbel gaat... bezorger zegt "uw bestelling is niet compleet .... kom zo terug" .... kwartier later is hij terug > koude pizza en verkeerde salade ik moest werkenkon dus niet bellen voor t eerst zeer ontevreden jammer volgende keer weer graag de kwaliteit die wij gewend zijn

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb totaal geen klachten Pizza was lekker en zeer snel bezorgd Zeer vriendelijk aan de deur we kregen nog een blikje fanta gratis bij bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was mooi op tijd en het eten was -zoals altijd- erg lekker !!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, aardige bezorger! Pizza’s zijn heerlijk! Aanrader!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere pizza’s en goed warm als ze bezorgd worden!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank u wel voor het eten!!! Restaurant met de liefste mensen!!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie pizza

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben van mening dat 1,5 uur wachten te lang is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Perfect op tijd bezorgt. Dit gaan we zeker vaker doen

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en netjes op tijd gebracht!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld, altijd perfect. Nu helaas bezorging een half uur te laat. Pizza was nat door condens en de pasta was lauw. Jammer.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Volgens mij niet de pizza gelregen die besteld was. Pizza pepperoni met extra scherpe salami maar helaas de pepperoni moest je al zoeken en de salami was in de vorm van extra paprika Wel jammer Verder wel smakelijk