Beoordelingen van Restaurant Valentino / Pizzeria Da Roberto Almelo

Recente recensies van Restaurant Valentino / Pizzeria Da Roberto Almelo

4 sterren na 66 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's en goed belegd

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza werd goed heet bezorgd. Zeker niet vet of drapperig, smaakte overheerlijk. Ook de tortollini besteld, wat lekker. Boven verwachting goed. En dat voor een zeer goede prijs! Binnen het half uur bezorgd.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks aan te merken, bijna net zo lekker als wanneer we bij jullie komen eten. Op tijd geleverd.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was net als in het restaurant zelf heerlijk! En de bezorger was supervriendelijk! En mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel geleverd!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Quatro stagioni special & Pollo Tot de volgende keer

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging ,goede kwaliteit ,lekker vers , aanrader

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lasagne zoals altijd

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great service, snel en warm bezorgd. Volgende week maar weer bestellen.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker afgehaald, nu laten bezorgen. Top! Tijdstip van bezorgen werd ook behaald. Maar hoop dat we toch over niet al te lange tijd weer gewoon bij jullie aan tafel kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging een halfuur te laat.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was best koud en daardoor hard. Ik denk dat als die warmer was was die veel lekkerder.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur gewacht op onze bestelling en dan ook nog eens koud eten...

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben nog nooit zo teleurgesteld geweest in een bestelling. 1 uur te laat en de pizza's waren lauw en verre van knapperig. Het smaakte niet eens naar een pizza.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was helaas koud en pasta veel te zacht gekookt!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer. Tortelini ala panna bestond voor meer dan de helft uit uien en ham. Echt niet lekker. Pasticio was gedeeltelijk niet warm en zat een hele dikke laag kaas op. Een paar jaar geleden regelmatig bij jullie besteld en altijd goed totdat twee maal achter elkaar de kwaliteit minder werd. Nu na een paar jaar weer eens geprobeert maar is niet bevallen.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en correcte verpakking / bezorging. Enige opmerking: pas de website aan zodat je vooruit kunt bestellen. Nu kan dat alleen op de dag zelf

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, op tijd bezorgd!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetarische calzone en salades, lekker als altijd !!!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer Heelijk genoten van al het lekkers. Hopwlijk kunnen we het gauw weer over doen in jullie zaak! Hou vol!!!!!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was een uur te vroeg.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koude pizza's. Het karton van de verpakking nat en stukjes ervan in de pizza. Een entrecote van 17 euro die ver doorbakken is met koude frites. En briljant bedacht: de salade of liever gezegd sla met komkommer en tomaat zonder dressing (koud) in een bakje doen met warm vlees. Kansloos.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Calzone bevatte geen/weinig kaas. Geen olijven en geen artisjokken. Per abuis had ik de postcode verkeerd genoteerd. Ik neem het voor lief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de spare ribs en entrecote besteld. Zeer lekker en een goede hoeveelheid. En op afgesproken tijd bezorgd.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld en snel bezorgd!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect! Beste restaurant van almelo. Hun vleesgerechten zijn absoluut fantastisch!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goed warm en heel veel. Alleen de stokbrood met kruidenboter was vergeten maar er was meer dan genoeg

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker nadat we ze nog even in de oven hebben gedaan. Garnalen niet gaar en pizza's schuin vervoerd waardoor beleg verschoven en lauw.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, zelf opgehaald. Thuis gekomen nog goed warm. Kwaliteit doet niet onder bij eten in het restaurant. Maar hopelijk mogen we snel wel weer komen eten.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond weinig liefde in de pizza zitten, b.v.b. op onze pizza salami zaten helemaal geen kruiden ! Bezorging netjes op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit prijsverhouding. Lekker veel vis in de spaghetti en een blikje drinken gratis. Top.Hier wordt je blij van

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta. Broodjes lekker warm. Smaakvolle kruidenboter. Correcte bezorging

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spaghetti was lekker alleen vonden wr het jammer dat die niet heel erg de smaak had van carbonara, maar meer pasta met roomsaus. De blokjes ham mochten ook een beetje kleiner, verder hebben wij van de pasta genoten. Misschien een tip om de aardappel schijfjes in een bakje te doen en dan in het zakje, dan worden ze niet zo slap!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig, netjes, schoon en gewoon goed.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza calzone di mare

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en mooi op tijd geleverd!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwalitiet, eten was er snel en voldoende. Gratis blikje cola gekregen. Klasse

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 pizza's besteld waarvan 1 doos was aan de onderkant helemaal nat was waardoor de pizza ook nat was. De bezorger was weg voordat ik hier wat van kon zeggen. Heel jammer.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Calzone

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de snelle service Was heerlijk!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza had zeer slappe bodem en was smakeloos. Ik was beter gewend van deze pizzeria.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de deurbel gaat... bezorger zegt "uw bestelling is niet compleet .... kom zo terug" .... kwartier later is hij terug > koude pizza en verkeerde salade ik moest werkenkon dus niet bellen voor t eerst zeer ontevreden jammer volgende keer weer graag de kwaliteit die wij gewend zijn

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb totaal geen klachten Pizza was lekker en zeer snel bezorgd Zeer vriendelijk aan de deur we kregen nog een blikje fanta gratis bij bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was mooi op tijd en het eten was -zoals altijd- erg lekker !!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, aardige bezorger! Pizza’s zijn heerlijk! Aanrader!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere pizza’s en goed warm als ze bezorgd worden!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank u wel voor het eten!!! Restaurant met de liefste mensen!!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie pizza

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben van mening dat 1,5 uur wachten te lang is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Perfect op tijd bezorgt. Dit gaan we zeker vaker doen

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en netjes op tijd gebracht!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld, altijd perfect. Nu helaas bezorging een half uur te laat. Pizza was nat door condens en de pasta was lauw. Jammer.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Volgens mij niet de pizza gelregen die besteld was. Pizza pepperoni met extra scherpe salami maar helaas de pepperoni moest je al zoeken en de salami was in de vorm van extra paprika Wel jammer Verder wel smakelijk